Site Meter

duminică, 26 februarie 2012

Salină artificială la Pecica

Salina Cafe a fost inaugurată, în mod festiv, prin tăierea panglicii, duminica trecută, de la ora 15, sub sloganul „Grija faţă de sănătate, înainte de toate”, în prezenţa proprietarilor, a primarului Petru Antal, a viceprimarului Miodrag Stanoiov, unor consilieri locali, invitaţilor şi pecicanilor curioşi de noutate, cu toţii salutând iniţiativa. Musafirii prezenţi la inaugurare au fost primiţi cu apă, ceai, suc, cafea, ţuică, fursecuri şi multă bucurie de către administratorii societăţii. „Aerul acela care face bine la plămâni” poate fi găsit de atunci la Pecica, de luni până sâmbătă, între orele 09 – 21. Detalii la telefon: 0744.162.670 sau 0754.522.121. Citiţi tot articolul AICI.

luni, 6 februarie 2012

Pecica sub zăpezi

Urmăreşte situaţia, cu actualizări periodice, pentru a fi la curent cu condiţiile meteorologice şi cele de trafic din oraş, pe Pecica.eu News!

vineri, 3 februarie 2012

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit la început de an

Miercuri la ora 11, în sala de şedinţe a Primăriei Oraşului Pecica, a avut loc întâlnirea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU). Citeşte AICI toată ştirea.

Reuters US: Latest News