Site Meter

joi, 10 iulie 2008

Igaş sau Cionca?

După ce a câştigat încrederea majorităţii pecicanilor cu drept de vot şi, implicit, postul de primar al oraşului, Iustin Cionca se află acum în faţa unei noi provocări.
Conform unor surse democrat-liberale, acesta are şanse tot mai mari să devină parlamentar.
Date fiind intenţiile lui Cionca şi aprecierea de care se bucură în rândul conducerii judeţene a PD-L Arad, primarul de Pecica a fost inclus pe lista din care va fi ales candidatul partidului pentru Camera Deputaţilor.
Condorm informaţiilor apărute pe http://www.ziarunostru.ro/, varianta electronică a publicaţiei judeţene a PD-L Arad: "Ziarul Nostru", în aceste zile se pregătesc listele pentru alegerile parlamentare din toamnă.
În ceea ce priveşte candidatul pentru postul de deputat există nu mai puţin de şase variante: Constantin Traian Igaş, Iosif Matula, Iustin Cionca, Gheorghe Feieş şi Sever Jurcă.
Deocamdată, listele nu sunt finalizate, acestea urmând a fi făcute publice la începutul săptămânii viitoare. Totuşi, dacă e să ne luăm influenţa şi popularitatea celor de pe listă, viitorul candidat va ieşi din trioul Matula - Igaş - Cionca.

Reuters US: Latest News