Site Meter

miercuri, 19 noiembrie 2008

Candidaţii, rând pe rând 4. Florin GRADA, PNL






Partidul Naţional Liberal cu greu şi-a definitivat lista de candidaţi pentru judeţul Arad, chiar şi depunerea dosarelor la sediul partidului a întârziat din cauza răzgândirilor şi schimbărilor.
Conform planului iniţial, în colegiul 7 candidatul partidului urma să fie Aniela Fâciu, pentru ca la final să fie numit Florin Grada.
Acesta este născut la 22.08.1964, trăieşte în oraşul Curtici şi este de profesie inginer, fiind angajat la societatea Agrozooservice din localitate.
Chiar dacă este relativ necunoscut pentru pecicani, el are deja o experienţă în viaţa politică. La alegerile locale din această vară a fost ales consilier local PNL în Consiliul Local Curtici, iar acum îşi încearcă norocul pentru Camera Deputaţilor ca reprezentant al colegiului în care trăieşte.

- Ce v-a determinat să candidaţi la Camera Deputaţilor?
- Propunerea de a candida mi-a fost făcută de către PNL şi am ajuns la concluzia că trebuie să încerc să reprezint zona unde locuiesc. Eu sunt curticean, familia mea la fel.

- De ce credeţi că le va fi mai bine oamenilor din colegiul în care candidaţi, dacă dumneavoastră deveniţi parlamentar?
- Dacă voi ajunge deputat, doresc să rezolv problemele specifice fiecărui oraş. De exemplu Nădlacul are o problemă cu tinerii care au plecat din localitate pentru că nu au locuri de muncă. Doresc să atrag cât mai multe locuri de muncă în zona. De asemenea, agricultura este o problemă în toate localităţile, la fel ca şi drumurile. Voi încerca să le rezolv pe fiecare în parte.

Reuters US: Latest News