Site Meter

duminică, 23 noiembrie 2008

Candidaţii, rând pe rând 6. Szabolcs SZALAI, PNG-CD





Cu toate că este puţin cunoscut în judeţ şi nu a atins rezultate remarcabile la alegerile locale din vară, şi Partidul Noua Generaţie - Creştin Democrat al lui Gigi Becali a pornit un candidat pentru colegiul nostru.
Avându-l preşedinte judeţean pe Helmuth Duckadam, care locuieşte la Semlac, formaţiunea îşi încearcă norocul cu un candidat tânăr, ajuns consilier local la Dorobanţi, fieful tradiţional al UDMR.
Născut la 19.07.1971, Szalai spune că a ajuns consilier prin contactul direct cu oamenii în localitatea natală, ceea ce nu s-a văzut în campania pentru parlamentare, din informaţiile noastre el nefiind prezent niciodată la Pecica în ultimele săptămâni.

- Ce v-a determinat să candidaţi la Camera Deputaţilor?
- Eu sunt încă nou în politică, dar cu toate acestea sunt consilier din partea PNG în Dorobanţi. Am intrat în politică de tânăr, am văzut ce înseamnă şi doresc să continui linia partidului, ridicând nivelul politicii acestuia printr-o implicare directă.

- De ce credeţi că le va fi mai bine oamenilor din colegiul în care candidaţi, dacă dumneavoastră deveniţi parlamentar?
- Aş dori o schimbare a mentalităţii înspre una mai obiectivă, înspre o gândire mai apropiată de realităţile vieţii. Eu nu vreau să merg în Parlament pentru avantaje, ci vreau să merg pentru oameni. Sunt realist şi ştiu că am adversari puternici, e mai mult un vis să ajung acolo. De asemenea sunt un om simplu, am meseria de frigotehnist, şi aşa am avut ocazia să intru în gospodăriile oamenilor şi să le aflu problemele. Cea mai mare problemă este cea legată de bani, oamenii se chinuie. Dacă ajung parlamentar, îi voi reprezenta pe toţi, indiferent de partidul votat.
(Sursa: observator.info)

***

Cu candidatul PNG-CD se încheie lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor.
Săptămâna viitoare urmează o scurtă prezentare a candidaţilor pentru Colegiul senatorial nr. 3, care include partea de sud a judeţului.

Reuters US: Latest News