Site Meter

luni, 26 ianuarie 2009

UPDATE: Omor pentru o mână de alimente!

Informaţii cutremurătoare dezvăluite de criminaliştii care cercetază cazul omorului de ieri.
Din informaţiile Aradon.ro, procurorul criminalist Cristian Lazăr, împreună cu echipa de anchetatori i-au prins pe autorii crimei de la Pecica.
Este vorba despre un bărbat şi o femeie, care trăiau în concubinaj, şi sperau să găsească bani în casa femeii, pe care o cunoşteau bine de altfel.
Pecicanul de 34 de ani şi concubina acestuia de 26 de ani, originară din Târgu Mureş, au recunoscut crima şi le-au povestit în mod detaliat anchetatorilor modul de operare. După ce au scotocit prin toată casa şi au găsit doar 36 de lei, au hotărât să fure tot ce le cade în mână.
Astfel, bărbatul şi femeia au mai luat din casa victimei zarzavaturi, patru kilograme de zahăr, o sticlă de ulei, carne de pui şi o pâine. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Spre ghinionul celor doi, bătrâna de 80 de ani a auzit zgomote şi s-a trezit. În acel moment făptaşii au legat-o pe femeie şi apoi au sufocat-o cu o pernă.
Cei doi şi-au recunoscut fapta în faţa poliţiştilor şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie cercetaţi pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.
Mâine cei doi vor fi prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

Reuters US: Latest News