Site Meter

marți, 31 iulie 2012

Circulaţie perturbată pe DN7 din cauza unui accident mortal de circulaţie


Circulaţia s-a desfăşurat greu încă de dimineaţă pe Drumul Naţional 7, pe întreg tronsonul Nădlac - Pecica - Arad din cauza unui accident de circulaţie, la care se adaugă numărul mare de maşini cu români care se întorc din străinătate şi lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată, la ieşirea din Pecica.
O fată de 17 ani a murit, iar alti patru membri ai familiei sale au fost răniti, în această dimineată, după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit frontal de un TIR, pe DN 7.
Accidentul a avut loc între Nădlac si Pecica, unde un autoturism Mercedes a fost izbit violent de un TIR care intrase pe contrasens.
În autoturism se afla o familie din orasul arădean Sebis, care revenea dintr-o vacantă petrecută în Spania. „Soferul TIR-ului nu a fost atent în conducere si a observat târziu un alt automarfar care stationa din motive tehnice, astfel că a intrat pe contrasens, unde a izbit autoturismul”, spune Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Politie Arad.
În urma impactului, o fată de 17 ani din maşină a murit pe loc, tatăl ei, aflat la volan, fiind în stare critică, în timp ce alti trei membri ai familiei au fost răniti.
Toti rănitii au fost preluati de ambulante si dusi la Spitalul Judetean Arad. Soferul automarfarului care a intrat pe contrasens are 44 de ani si este din Craiova.
El este cercetat penal pentru ucidere din culpă si vătămare corporală gravă din culpă.
Traficul a fost deviat temporar pe o rută ocolitoare, prin Şeitin şi Semlac, ceea ce a îngreunat circulaţia.
Timpul de parcurgere al distanţei dintre Pecica şi Arad a ajuns şi la două ore. 

Reuters US: Latest News