Site Meter

luni, 8 ianuarie 2018

Concert de colinde la Mănăstirea Bezdin

Chiar dacă majoritate a celebrat deja sărbătorile de iarnă, creștinii de rit vechi se pregătesc să sărbătorească duminică Crăciunul.
Cu această ocazie, Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” invită toți pecicanii la un concert de colinde într-o locație deosebită: la Mănăstirea Bezdin, una dintre puținele așezări monahale ortodoxe sârbe din țară.
Situată la doar câțiva kilometri de Pecica, mănăstirea poate fi vizitată cu bicicleta, pe dig, sau cu mașina, pe drumul care duce spre Sâmpetru German.
Concertul va avea loc sâmbătă, 6 ianuarie, începând cu ora 14:00, colindele tradiționale fiind interpretate de Corul Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijat de profesorul pecican Alexandru Zaharia, Grupul coral „Sunetul Muzicii” din Arad, dirijat tot de prof. Alexandru Zaharia, Corul Cantarad, dirijat de prof. Magdalena Lodi și Corul bărbătesc „Dominus” din Arad, dirijat de Ovidiu-Valentin Căpitan.

Programul va fi completat de invitații speciali: Alex și Adrian Borcea, Mihai Văcăriuc și Beniamin Delamarian. Intrarea este liberă, fiind așteptați toți cei interesați.


Reuters US: Latest News