Site Meter

marți, 20 februarie 2018

Şase echipe la prima ediţie a Cupei Șahistul Pecica

Duminică, 18 februarie, la sala mică de sport de lângă piața agroalimentară, a avut loc prima ediție a Cupei Șahistul Pecica la şah rapid pe echipe.
La acest eveniment au participat trei echipe din Ungaria, din localitățile Deszk, Csanádpalota și Nagylak şi trei din ţară: Clubul Sportiv din Sânandrei (județul Timiș), Victoria Nădlac şi gazdele de la Asociația Sportivă Şahistul Pecica.
Clubul pecican, pe lângă echipa de seniori formată din Sandu Ungureanu, Alin Cîmpeanu, Gabriel Gheorghiu şi Dalimir Szokola, a participat şi cu o echipa de copii, care va asigura viitorul șahist al acestui club.
Echipa de copii a fost alcătuită din David Mateș, Luca Silaghi Luca, Melisa Andra, Tudor Velici, şi Luca Ponta, cel mai tânăr concurent.
„Lovitura de începere” au dat-o cei doi edili ai orașului Pecica: primarul Petru Antal şi viceprimarul Miodrag Stanoiov, s-au confruntat într-o partida de șah foarte disputată.
La sfârșitul celor șapte runde, echipa Șahistul Pecica seniori s-a clasat prima, pe locul doi situându-se Victoria Nădlac, iar pe trei echipa din Deszk.
Scopul cupei a fost consolidarea raporturilor de prietenie cu echipele participante şi, nu în ultimul rând, acela de a deschide drumul pentru alte activități sportive şi culturale comune.
Șahistul Pecica dorește să mulțumească şi pe această cale Primăriei Orașului Pecica şi Consiliului Local, reprezentat la eveniment de consilierii Andrei Halasi, Marian Daniliuc şi Nicolae Demeter.
AS Şahistul Pecica reînnoieşte invitația adresată copiilor pecicani de a se alătura, fiind așteptați în fiecare luni şi miercuri de la ora 17:45, la sala mică de sport.











Reuters US: Latest News