Site Meter

duminică, 23 decembrie 2007

Cu colinda la Moş Crăciun / A Télapónak énekeltek

Îmbulzeală mare sâmbătă după-masa târziu pe platoul din faţa fostului Cazinou, devenit în ultimul timp gazdă a manifestărilor în aer liber de amploare din Pecica.
Spaţiul din jurul scenei şi a bradului oraşului a fost plin de copii şi părinţii lor veniţi să-l vadă pe Moş Crăciun şi să plece acasă cu pachetul oferit de acesta.
După aprinderea becurilor (odată cu iluminatul public), cu câteva minute înainte de 17:30, a apărut Moşul cu ajutoarele sale şi l-a ascultat, pe rând, pe fiecare copil care a vrut să colinde singur, sau în grup, motiv pentru care cele 300 de pachete pregătite s-au epuizat repede.
Manifestarea a fost organizată de edilii oraşului, prezenţi şi ei pe scenă.



Nagy volt a tolakodás szombat késő délután az egykori Kaszinó előtti, időközben a város főbb szabadtéri rendezényeinek helyszínévé avanzsált téren.
A színpad és a fenyőfa közötti rész megtelt a Télapóhoz jött gyermekekkel és szüleikkel. A díszkivilágítás felkapcsolása után, pár perccel fél hat előtt, megjelent a Télapó és segédei, majd a kicsik sorban énekeltek neki, egyedül, vagy kissebb csapatokba verődve, így aztán nem okozott gondot a 300 csomag szétosztása.

A rendezvényt a város vezetői szervezték.

Reuters US: Latest News