Site Meter

miercuri, 9 ianuarie 2008

Se construieşte noul supermarket / Épül az új áruház

Cei care trec prin zonă pot observa că muncitorii au terminat de demolat cădirea şi anexele fostei Fabrici de mobilă din zona Iril şi sunt pe punctul de a se acupa de contrucţia noului supermarket al lanţului german de magazine Plus.
S-au montat deja stâlpii pentru viitorul gard şi a ajuns şi o parte din materialele necesare construcţiei căldirii. Amplasamentul de lângă DN7 va avea şi o parcare de mari dimensiuni şi este preconizat a se deschide în cursul lunii martie pentru a profita de febra cumpărătorilor de dinaintea Paştelui catolic.
Posturile din cadrul viitorului magazin au fost scoase de mai mult timp la concurs şi s-au ales deja câţiva din viitorii angajaţi prin intermediul internetului sau al câtorva persoane de contact.



Az Iril negyed környékén járók bizonyára észrevették: az egykori bútorgyár épületét (melyről a nevét kapta a környék) már lebontották és a munkások elkezdték a kerítés építését.
A Plus üzletlánc leendő áruházának felépítéséhez szükséges anyagok egy része is megérkezett.
Állítólag maga az üzlet - melyhez tágas parkolót szánnak - március folyamán nyit ki, hogy kihasználja a katolikus Húsvét előtti vásárlási hullámot.
Az állásokat már jó ideje meghirdették az interneten, de több közvetítő személy is begyűjtött önéletrajzokat és már találtak néhány megfelelő embert.

Reuters US: Latest News