Site Meter

vineri, 28 martie 2008

Gata cu restricţiile / Vége a forgalomkorlátozásnak

Veste bună pentru pecicani şi cei care tranzitează localitatea: calvarul de la trecerea peste liniile de cale ferată de la intrarea în oraş îşi are zilele numărate.
Potrivit planului de lucrări întocmit de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, la începutul săptămânii viitoare - mai exact până la data de 31 martie - situaţia trebuie să revină la normal.
Pentru cei care nu ştiu: circulaţia la intrarea în Pecica dinspre Arad a fost serios perturbată, desfăşurându-se alternant şi cu mari greutăţi în ultima perioadă din cauza lucrărilor de schimbare a stratului de beton de la trecerea de calea ferată cu material de cauciuc în zona kilometrilor 564+014 şi 573+875.
Situaţia s-a înrăutăţit şi mai mult la începutul acestei săptămâni şi din cauza numărului mare de camioane şi a aglomeraţiei din vămi.



Jó hír a pécskaiaknak és az átutazóknak: már csak napok kérdése a város bejáratánál lévő vasúti átkelő körüli forgalomkorlátozás feloldása, a Temesvári Regionális Út- és Hídigazgatóság munkaterve szerint a jövő hét elejére - március 31.-re - a helyzet normalizálódik.
Emlékeztetőül: a város Arad felüli bájáratánál a forgalmat alaposan felforgatta a vasúti átkelő betonelemeinek rugalmas anyagra való cseréje a 564+014-es és az 573+875-ös kilométernél.
A közlekedés felváltva, sávonként, nehézkesen történt, főleg e hét elején, részben a húsvéti szabadnapok után a vám felé és onnan haladó kamionsor miatt is.

Reuters US: Latest News