Site Meter

vineri, 25 aprilie 2008

Tot ce era ieftin, s-a luat / Minden ami olcsó volt, elkelt

Miercuri dimineaţă a avut loc deschiderea primei reprezentanţe din Pecica a unei reţele de supermarket - eveniment fără mare tam-tam, dar cu mare priză la pecicani.
Cel de a doua unitate Plus din judeţ face parte din concernul german Tengelmann, alături de diviziile OBI, A&P, kik, Kaiser’s Tengelmann şi Interfruct.
Magazinul este situat lângă DN 7 în locul fostei fabrici de mobilă IRIL, se extinde pe 1300 de metri pătraţi - dintre care 1000 suprafaţă de vânzare- şi are 67 de locuri de parcare.
Aşa cum era de aşteptat - probabil din curiozitate şi datorită ofertelor cu ocazia deschiderii - în prima zi pecicanii au luat la asalt magazinul şi luat tot ce era mai ieftin ca în alte locuri.




Szerdán reggel tartották - különösebb felhajtás nélkül, de annál nagyobb érdeklődéstől övezve - az első pécskai üzletlánc-képviselet megnyitóját. A megyében működő második Plus üzlet a Tengelmann német vállalat tulajdona, az OBI, A&P, kik, Kaiser's, Tengelmann és Interfruct márkákkal együtt.
A pécskai üzlet a 7-es számú főút (DN7) mellett, a volt bútorgyár helyén, 1300 négyzetméteren fekszik - melyből 1000 eladási terület- és 67 parkolóhellyel rendelkezik.
Mint az várható volt - leginkább kíváncsiságból és az akciós árak miatt - az első nap a helybéliek valósággal megrohamozták az üzletet és estig elvittek mindent, ami olcsó volt.

Reuters US: Latest News