Site Meter

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Bătaie în ultima noapte de campanie


Noapte furtunoasă în ultimele ore ale campaniei electorale la Pecica, cu victime atât din partea PSD, cât şi de la PD-L.
Totul a pornit, se pare, de la un banner afişat lângă casa unde locuieşte temporar candidatul Alianţei PSD+PC, Andrei Iucinu şi mama acestuia, Emilia (pe o stradă situată în apropierea fostei şcoli Dragoş).
Potrivit reprezentanţilor social-democraţilor, membrii PD-L ar fi încercat să îndepărteze un banner din faţa casei, moment la care a ieşit mama candidatului şi a început scandalul.
După altercaţii verbale, doamna Iucinu ar fi lovit cu pumnii maşina partidului rival, ajungând să fie acroşată, iar mai apoi transportată la Spitalul Judeţean pentru analize, unde s-a stabilit că este în afara oricărui pericol.
Potrivit zvonurilor, la faţa locului au ajuns mai mulţi simpatizanţi PD-L, printre care şi viceprimarul oraşului şi şeful de campanie al partidului şi a început o altercaţie între cele două tabere.
În urma incidentului se pare că atât Andrei Iucinu cât şi şeful de campanie al PD-L ar fi încasat câteva lovituri, acesta din urmă fiind mai vizibil afectat.
Viceprimarul Petru Antal a declarat că a fost lovit de maşina candidatului PSD, dar s-a ferit din timp şi a evitat o accidentare mai serioasă.
Pentru aplanarea conflictului dintre echipele de campanie ale PD-L şi PSD au fost mobilizate forţe de ordine.
Potrivit agenţiei NewsIn, în cursul zilei de vineri Poliţia Comunitară a aplicat două amenzi de câte 500 de lei, pentru afişaj ilegal, celor de la PSD, iar ulterior poliţia a dat alte două amenzi, a câte 2.000 de lei, tot social-democraţilor, pentru aceleaşi fapte.
Cert este că lupta s-a ascuţit în timpul campaniei electorale, lupta fiind tot mai dură pentru funcţia de deputat al Colegiului 7, cel care include şi Pecica.

Reuters US: Latest News