Site Meter

joi, 27 noiembrie 2008

Candidaţii pentru Senat, Colegiul nr. 3



După ce v-am prezentat candidaţii pentru Camera Deputaţilor, acum Pecica News trece în revistă şi cei care vor să reprezinte partea de sud a judeţului în calitate de senator.
Deoarece judeţul Arad are doar trei colegii - dintre care unul reprezintă municipiul - acesta a fost împărţit în două: colegiul nordic şi cel care include localităţile din partea de sud.
Pentru a obţine postul de senator din acest colegiu, îşi vor încerca şansa următorii candidaţi:

Constanin IGAŞ de la PD-L este întreprinzătorul pecican născut la 29.09.1968 în judeţul Sibiu, a ajuns canddiat apoi deputat acum patru ani în urma deciziei lui Iustin Cionca de a mai candida pentru postul de primar.

Candidatul UDMR, BÖLÖNI György este născut la 27 mai 1958 la Arad, fiind cunoscut mai ales pentru activitatea de consilier local din anul 1996 până în această vară, când a devenit consilier judeţean.

George ALBU este candidatul-surpriză PNL anunţat în ultimul moment. Acesta a condus mulţi ani Fabrica de Vagoane în calitate de director.

Politician cunoscut, fostul subprefect al judeţului şi lider al social-democraţilor, Florin REMEŢEAN este un politician cu experienţă la nivel local şi reprezintă alternativa Alianţei PSD+PC pentru colegiul nostru.

Petru GHERMAN, fostul primar PD al oraşului Lipova (care a candidat în vară la acelaşi post ca şi independent), în vârstă de 59 de ani, îşi încearcă acum norocul ca şi candidat al PNG-CD.

Simion MOŞ
reprezintă PRM pentru că s-a săturat de "toate nedreptăţile, abuzurile, ilegalităţile din ţară, pe care nu am cum să le mai suport".
Acesta a lucrat timp de 40 de ani ca inginer silvic, iar acum vrea să fie senator.

(Ilustraţie: adevărul.ro)

Reuters US: Latest News