Site Meter

vineri, 16 ianuarie 2009

Sondaj pentru candidat


Momente importante în aceste zile pentru filiala locală a PD-L: începând de astăzi şi tot weekendul o firmă specializată va realiza un sondajul de opinie în urma căruia va fi decis candidatul partidului la alegerile locale anticipate.
Cu toate că partidul care domină oraşul - cu 10 consilieri din cei 17 - va ieşi aproape sigur cu actualul primar interimar şi viceprimar în ultimii cinci ani, Petru Antal, pentru a da şansa tuturor, candidatura va fi decisă chiar de votanţi.
PD-L recurge din nou la sondaj de opinie pe un eşantion reprezentativ, ales la întâmplare (la fel ca în primăvara anului trecut)pentru că patru membri şi-au manifestat dorinţa de a fi candidat de primar.
Pe lângă Antal, vor să îşi încerce norocul consilierul local Doru Mihale, consilierul judeţean Doru Velici, dar şi fostul preşedinte al filialei locale a PRM, înscris între timp în PD-L, Dorin Nistor.
Rezultatele finale vor fi cunoscute cel târziu până la sfârşitul lunii, adică din timp pentru a pregăti campania candidatului.

Reuters US: Latest News