Site Meter

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

http://www.pecica.eu/


Blogul PECICA NEWS a fost lansat la sfârşitul lunii noiembrie 2007 cu scopul de a constitui o sursă de ştiri şi informaţii interesante şi utile din Pecica, pentru locuitorii celui de ai doilea oraş ca mărime al judeţului Arad, precum şi pentru cei interesaţi de viaţa comunităţii pecicane.
După greutăţile inerente oricărui început, PECICA NEWS a ajuns la maturitate, având o identitate bine definită şi un număr fidel de cititori cu tendinţă crescătoare. Media ultimilor patru luni (inclusiv datele pe ianuarie) a ajuns la peste 810 de vizitatori unici pe lună, cu un record de aproape 1000 de cititori în luna noiembrie datorită prezentării complete a campaniei electorale şi a votului din ziua alegerilor parlamentare.
Toate aceste semne pozitive au făcut necesară o relansare şi extindere a proiectului, blogul urmând să devină de luni, 2 februarie, un portal interactiv cu informaţii mai multe şi mai diverse, modalităţi de publicitate şi un nou design. Pentru o mai mare libertate de extindere, schimbăm blogosfera şi trecem pe o adresă nouă, mult mai uşor de memorat: http://www.pecica.eu/ .
Pentru consolidare identităţii vizuale, numele noului site va fi Pecica.eu News, urmând să conţină, pe lângă bine-cunoscutele informaţii proaspete şi utile din oraş, şi ştiri din sport, cele mai importante evenimente din judeţ, dar şi secţiunea „Unde mergem”, destinată prezentării programelor şi locurilor de petrecere a timpului liber din oraş.
Din acest motiv, deşi blogul rămâne activ, de luni ştirile din Pecica le veţi putea găsi doar la noua adresă.
Ziarul online al oraşului Pecica vă aşteaptă de luni, 2 februarie la adresa http://www.pecica.eu/

Reuters US: Latest News