Site Meter

marți, 10 iulie 2012

Două medalii de aur la Oradea


Sportivii pecicani au fost prezenţi la un turneu internaţional organizat în perioada 6-7  iulie la Oradea, intitulat „Cupa Gladiatorii”.
La eveniment au participat 15 cluburi din ţară şi din Ungaria, printre care C.S.M. Timişoara, Zalău, Dinamo Bucureşti, sau Debrecen.
Box Club Pecica a fost reprezentată de cinci sportivi.
Bostan Raul a bătut campionul Ungariei la categoria 48 de kilograme şi a luat medalia de aur.
Nechifor Marius, după un meci foarte spectaculos a obţinut locul I în meciul cu sportivul de la Banatul Timişoara, Iuhas Denis.
Leonache Andrei a pierdut în faţa unui sportiv timişorean în finală, la categoria 50 kg. 
Mocanu Denis, speranţa clubului pecican, a pierdut tot în finală în dauna sportivului orădean Călugăr Cosmin după un meci foarte spectaculos.
Braşoveanu Gheorghe, care a revenit după o lungă pauză în urma unei accidentări, a pierdut finala categoriei 64 de kilograme cu sportivul Călugăr Cătălin, într-un meci foarte echilibrat, unde victoria putea să fie şi de partea sportivului pecican.
Suntem în pregătiri pentru finala Campionatului Naţional de Tineret din 22-27 iulie, unde vom participa cu doi sportivi: multiplul medaliat Nechifor Marius şi medaliatul de la Cupa României de seniori din acest an, Braşoveanu Gheorghe. Obiectivul nostru este o medalie” a declarate preşedintele Centrului Naţional de Box Pecica, Adolf Ivanovici.
„Felicitări pentru performanţele de acest turneu. Să vă ţineţi de antrenamente, să ascultaţi de domnii antrenori pentru a putea ajunge boxeri celebri şi a duce mai departe şi numele oraşului” le-a spus primarul Petru Antal tinerilor sportivi.

Reuters US: Latest News