Site Meter

luni, 9 iulie 2012

Zvonuri de vară la Progresul Pecica

Echipa de fotbal a oraşului nostru a reuşit să se încadreze în obiectivul stabilit de conducere la începutul sezonului 2011-2012 al Ligii a IV-a, ocupând la intrarea în vacanţa de vară locul şase al clasamentului. Progresul Pecica a înscris în campionatul recent încheiat de 79 de ori în poarta adversă, în timp ce a primit 56 de goluri.
În urma celor 16 victorii, 8 egaluri şi 10 înfrângeri echipa a adunat 56 de puncte, la egalitate cu Voinţa Mailat (locul 4), Unirea Sântana (locul 5) şi Aqua Vest Arad (locul 7).
În ultimul meci din campionat, Progresul a jucat pe teren propriu cu Frontiera Curtici 2004 şi s-a impus cu o diferenţă de două goluri, scor final 2 – 0, reuşite ale lui G. Ponta (minutul 10) şi Pop (minutul 49).
Echipa care promovează din grupă în Liga a III-a este Şoimii Pâncota.
După încheierea campionatului au început să apară deja zvonuri în lumea fotbalistică despre o eventuală fuziune între Progresul Pecica şi Semlecana Semlac în vederea formării unei echipe mai puternice, capabilă de promovare în Liga a III-a.
Antrenorul echipei din comuna vecină a spus presei de specialitate că echipa sa a fost contactată legat de această posibilitate, dar el nu o consideră o idee bună.
Primarul Petru Antal, în schimb, spune că „nu am avut discuţii direct cu nimeni, a fost doar o idee în acest sens. La ora actuală, este cert e că suntem în liga a patra şi ne dorim să rămânem aici. Dar, cine ştie, poate va veni un sponsor, un om puternic financiar alături de echipă, lucru care m-ar bucura şi ne-ar da posibilitatea să avem şi alte planuri, mult mai mari”.
Zilele trecute Crişul Chişineu Criş a anunţat transferul a doi jucători de la Progresul Pecica: Mirel Adrian Arsene şi Cosmin Trif.
„Dacă ştirea e adevărată, nu pot decât să le urez baftă şi mult succes pe mai departe, să fie într-un ceas bun. E drept, am discutat cu Arsene acum o săptămână şi mi-a spus că a fost contactat de Criş, dar i-am spus să nu se grăbească să semneze. Asta pentru că i-am prezentat o ofertă din partea unei echipe de liga a doua, care dorea să îl vadă la probe. Nu mi-a dat niciun răspuns, iar acum aflu că ar fi semnat cu Crişul.” a declarat pentru sportarad.ro legat de transfer antrenorul Progresului, Mihai Ţârlea.

Reuters US: Latest News