Site Meter

joi, 19 iulie 2012

Mâine începe MotoRock-ul


Întâlnirea de la Pecica a pasionaţilor motocicletelor şi ai muzicii rock a ajuns la cea de a opta ediţie şi are loc anul acesta mai târziu decât se obişnuia: în zilele de 20, 21 şi 22 iulie, vineri, sâmbătă şi duminică.
Startul evenimentului se dă vineri, cu  primirea invitaţilor, concertele începând de la ora 17.
În prima zi pe scenă vor urca: Indefiance, Pandora din Timişoara, Seventh Kaind şi capul de afiş, trupa Kalapács din Ungaria (cu program Pokolgép).
Deschiderea oficială se va ţine sâmbătă şi va urmată de deja-tradiţionalul tur al oraşului pe motoare. După parcurgerea celor mai importante străzi, coloana se va îndrepta spre Arad, pe DN7, unde, potrivit planului organizatorilor, va trece pe Calea Aurel Vlaicu urmând să ajungă şi pe Bulevardul Revoluţiei.
De la ora 20 vor începe recitalurile trupelor Grimegod, Hell Bols, Loud Rage, Tongue Twister şi cap de afiş trupa Nevergreen.
Tot pentru sâmbătă este programată şi o demonstraţie de Super Cross şi ATV.
Moto Rock este organizat de Asociaţia West Motoreador Pecica, cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad, Centrului Cultural Judeţean, Primăriei Oraşului Pecica, Parcului Natural „Lunca Mureşului” şi Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră şi cu contribuţia a numeroşi sponsori din Pecica şi Arad.
Festivalul se încheie duminică, printr-un târg de prezentare Auto-Moto, urmată de vizita la Mănăstirea Bezdin, care datează din secolul XIV, iar ziua se încheie cu discotecă în aer liber.
„Intenţionăm să oferim un program de calitate şi, cel mai important, revederea prietenilor dragi. Sperăm ca vremea să ţină cu noi, să se adune lumea în număr cât mai mare şi să ne simţim bine împreună” a declarat organizator principal, Stanislav Ribovici.
Pe perioada evenimentului sunt programate şi programe conexe, cum ar fi: concurs de scandenberg, fotbal de plajă, tenis cu piciorul, pescuit, lupte libere în piscina cu şampon, plimbări pe Mureş cu barca, show de striptease, căţărări etc.

Reuters US: Latest News