Site Meter

luni, 9 iulie 2012

Speranţa Turnu va juca în Liga a IV-a


Finalul sezonului 2011-2012 al Ligii a V-a, Seria A (Campionatului Judeţean) a confirmat evoluţia foarte bună a echipei de fotbal din Turnu, Speranţa reuşind să promoveze în eşalonul superior.
După o adevărată demonstraţie de forţă în ultimul meci al sezonului, când fotbaliştii torneni au înscris de nu mai puţin de zece (!) ori în poarta celor de la AS Aluniş (ocupanta locului 12) şi au încasat un singur gol, Speranţa s-a clasat pe primul loc cu 75 de puncte obţinute în urma a 24 de victorii, 3 egaluri şi 5 înfrângeri, pe parcursul cărora a înscris 122 de goluri (cu multe peste celelalte formaţii, Zimandul având 95 şi Zădăreniul 88, restul echipelor sub 80 de goluri) şi a încasat 53.
„Sunt foarte fericit, e una din zilele importante ale carierei de preşedinte a acestui club. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la această performanţă, iar de acum începe o muncă şi mai grea, căci ne aşteaptă o altă provocare, participarea în eşalonul patru al fotbalului românesc” a declarat presei preşedintele clubului, Radiţa Arsenov.
În ultima etapă din campionat Speranţa Turnu a jucat în formula: Betea – Boar, Şule, Panin, Bucătaru – Roman, Kocsis, Brânduşe, Harasenciuc – Moni (Jurău), Rusz. Antrenor: Ioan Jurău

Reuters US: Latest News