Site Meter

luni, 3 septembrie 2012

Prima victorie din acest sezon pentru Progresul Pecica

Un singur gol marcat și 0 puncte figurau în dreptul trupei din Pecica înaintea partidei care a scris concluzia etapei a V-a din Liga a IV-a arădeană.
Și, după cum a decurs prima parte a meciului de la Șicula, lucrurile nu păreau să se îndrepte. Mihai Țîrlea și Imi Hirmler s-au văzut nevoiți să înceapă meciul cu un om mai puțin, pentru că mijlocașul Gheorghe Ponta, trecut titular în raportul de joc, s-a văzut blocat în trafic și a ajuns la teren după aproape 30 de minute!
Fără punct, la rândul lor, șiculanii au pornit deciși să dea totul pentru prima victorie stagională și prima jumătate a reprizei secunde le-a surâs: Ciprian Nagy a reușit o „dublă” în minutele 59 și 68, 2-0.
În ultimul sfert de oră însă, pecicanii s-au scuturat de toate ghinioanele începutului de campionat și au reușit un final perfect de meci.
Vizitatorii au egalat în două minute, prin Baicu (77) și Toth (78), apoi au fost mai lucizi în contrele de la final și au marcat încă de două ori, prin Șiclovan (82) și Angel Ponta (86), 4-2 în favoarea Progresului, care joacă runda viitoare cu Tisa Nouă și așteaptă să-și adauge încă 3 puncte în cont.

Reuters US: Latest News